Στο πειθαρχικό ο οδηγός του ΟΑΣΘ που οδηγούσε… τρώγοντας πρωινό!

Άμεση ήταν η αντίδραση της διοίκησης του ΟΑΣΘ στις καταγγελίες επιβατών για τον οδηγό ο οποίος εγκατέλειψε το όχημά του επειδή του έγινε παρατήρηση να μην… τρώει το πρωινό του οδηγώντας!

Η διοίκηση του Οργανισμού ενημερώθηκε άμεσα για το περιστατικό και αποφάσισε να λάβει τα προβλεπόμενα διοικητικά μέτρα σε βάρος του συγκεκριμένου οδηγού. Ηδη δόθηκε εντολή να κινηθούν οι διαδικασίες ώστε να αποδοθούν οι προβλεπόμενες πειθαρχικές και διοικητικές κυρώσεις σε βάρος του.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των επιβατών, ο καβγάς ξεκίνησε όταν οι επιβάτες του λεωφορείου της γραμμής 81Β έκαναν παρατήρηση στον οδηγό όταν τον είδαν να τρώει το… πρωινό του ενώ οδηγούσε. Σύμφωνα με τους επιβάτες, μετά τους διαπληκτισμούς ο οδηγός ενώ το λεωφορείο βρισκόταν στην περιοχή των Διαβατών «τράβηξε χειρόφρενο, έσβησε τη μηχανή, βγήκε από το λεωφορείο και έφυγε».

Έπαιρνε… αντιβίωση!

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, ο οδηγός για να δικαιολογήσει την πράξη του ανέφερε στους επιβάτες ότι «έπρεπε να φάει γιατί παίρνει αντιβίωση»!

Μετά το περιστατικό κάποιοι από τους επιβάτες έφυγαν με τα πόδια, ενώ όσοι απέμειναν τον είδαν να επανέρχεται στη θέση του μετά από περίπου 25 λεπτά και συνέχισε το δρομολόγιο. Σε λίγη ώρα αναμένεται να εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση από τον ΟΑΣΘ.

H ανακοίνωση του ΟΑΣΘ για το περιστατικό

«Η Διοίκηση του Ο.Α.Σ.Θ έλαβε γνώση για το σημερινό ατυχές περιστατικό στην γραμμή 81Β και ζητά συγγνώμη από τους επιβάτες για την όποια ταλαιπωρία προκλήθηκε . Διαβεβαιώνουμε το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης ότι θα ασκηθεί αυστηρός πειθαρχικός έλεγχος στον οδηγό του λεωφορείου ώστε να καταστεί σαφές ότι παρόμοιες συμπεριφορές θα εξαλειφθούν παντελώς . Επιδιώκουμε να αποκαταστήσουμε σχέσεις εποικοδομητικής συνεργασίας με τους πολίτες της πόλης και παρόμοιες συμπεριφορές βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με το πνεύμα και την κουλτούρα της νέας διοίκησης.»