Στο πλευρό της Ρίας Καλφακάκου και της Δήμητρας Αλεξίου

Τις υποψηφιότητες τους για το δημοτικό συμβούλιου Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό της υποψήφιας δημάρχου, Κατερίνας Νοτοπούλου, «Θεσσαλονίκη Μαζί», παρουσίασαν οι καθηγήτριες του ΑΠΘ, Ρία Καλφακάκου και Δήμητρα Αλεξίου, σε κοινή εκδήλωση που διοργάνωσαν στο καφέ του Βασιλικού Θεάτρου.

Η Ρ. Καλφακάκου, επικεφαλής της παράταξης, «Ανοιχτή Πόλη», αναφέρθηκε στη σημασία των δημοτικών εκλογών και στην ανάγκη να ενισχυθούν οι δυνάμεις που συγκροτούν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού της «Θεσσαλονίκη Μαζί», τονίζοντας ότι η πόλη δεν πρέπει να γυρίσει πίσω στον συντηρητισμό και στην οπισθοδρόμηση. Στα μεγάλα ζητήματα της πόλης, με έμφαση στο κυκλοφοριακό, αναφέρθηκε και η Δήμητρα Αλεξίου, ενώ και οι δυο υποψήφιες ευχαρίστησαν τα περισσότερα από 200 άτομα που γέμισαν το καφέ του Βασιλικού Θεάτρου.

Μεταξύ άλλων, το παρών έδωσαν, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης, Νίκος Παρασκευόπουλος και Δημήτρης Μάρδας, η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή Μάλαμα, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παπάς, ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος της ΕΟΑΕ, Απόστολος Αντωνούδης και Μυρτώ Παυλούδη, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΚΘΒΕ, Άρη Στυλιανού και Δημοσθένη Δώδος, η αντιπρόεδρος στο Μέγαρο Μουσικής, Σάσα Λαδά, ο γενικός διευθυντής της ΔΕΠΘΕ, Φίλιος Στάγκος, ο Κώστα Μαμέλης, πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Πόλης Θεσσαλονίκης, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Δημητριάδης και Τάσος Παπαντωνίου, ο συντονιστής της «Ανοιχτής Πόλης», Θέμης Χαρισης, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό του Χρ. Γιαννούλη, «Κοιτάμε Μπροστά», Γρηγόρης Βασιλείου και Μανώλης Λαμτζίδης, η υποψήφια της “Θεσσαλονίκη Μαζί” Ελευθερία Φαραντάκη, αλλά και οι Βασίλης Δαγδιλέλης, Ιφιγένεια Καμτσίδου, Αρης Σκόνδρας, Γεωργία Βουλγαρίδου, Παναγιώτης Πρίνος, Δημήτρης Σουγλέρης, Δημήτρης Ψύλλος, Γιώργος Δίβαρης, Βαγγέλης Ζορκάδης, Αδάμ Δράγας, κ.α.