Συλλήψεις για ναρκωτικά, λαθραία τσιγάρα και παράνομα παιχνίδια

Στο πλαίσιο στοχευμένων ερευνών για τον εντοπισμό περιοχών όπου καλλιεργούνται παράνομα φυτά κάνναβης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά εντόπισαν σε αγροτική έκταση στην περιοχή αρμοδιότητάς τους και εκρίζωσαν 3.897 αυτοφυή δενδρύλλια κάνναβης.

Συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο σε διάφορες περιοχές της πόλης συνολικά τρία άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 33χρονου αλλοδαπού από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., διότι κατείχε ένα μικρόδεμα κάνναβης βάρους 25,33 γραμμαρίων.

Συνελήφθησαν χθες  στις περιοχές της Νεάπολης και του κέντρου πόλης δύο 21χρονοι αλλοδαποί, διότι κατείχαν συνολικά 221 πακέτα τσιγάρα και 3 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού-Ευόσμου, έπειτα από αιφνιδιαστικό έλεγχο που διενήργησαν απογευματινές ώρες χθες σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή του Κορδελιού, συνέλαβαν 31χρονο ημεδαπό, διότι ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία 25 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε 1 εκ των οποίων διενεργούνταν παράνομα τυχερά ηλεκτρονικά παίγνια, από θαμώνα, ο οποίος επίσης συνελήφθη.