Συλλήψεις για ληστεία, ναρκωτικά και τυχερά παιχνίδια στην Θεσσαλονίκη

Συνελήφθησαν χθες έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις δικυκλιστών αστυνομικών ομάδας ΔΙ.ΑΣ., στο κέντρο της πόλης, τρεις Έλληνες ηλικίας 16, 15 και 15 ετών στην περιοχή του Δενδροποτάμου, με δύο συνεργούς, αφαίρεσαν με τη χρήση βίας από 44χρονο το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, των οποίων το νόμιμο της κατοχής δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν (μεταξύ αυτών και το αφαιρεθέν κινητό του 44χρονου, το οποίο και του αποδόθηκε), ενώ ένας εκ των ανωτέρω κατείχε μεταλλικό μπαστούνι με ξύλινη λαβή.

Την ίδια μέρα συνελήφθη μεσημβρινές ώρες 35χρονος αλλοδαπός από Αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων με την οποία διατάσσεται η σύλληψη του προκειμένου να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής που του έχει επιβληθεί για το αδίκημα της ληστείας.

Επίσης, τις απογευματινές ώρες στην περιοχή της Τούμπας αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν 21χρονο αλλοδαπό, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους (96,8) γραμμαρίων.

Τέλος, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου, δύο άτομα για διενέργεια παράνομων τυχερών παιγνίων. Ειδικότερα, συνελήφθη 54χρονος ημεδαπός, διότι ως υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, είχε εγκαταστήσει και λειτουργούσε (32) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε έναν εκ των οποίων διενεργούνταν τυχερά παίγνια από 65χρονο ημεδαπό θαμώνα.