Συλλήψεις για ναρκωτικά και λαθραία τσιγάρα στη Θεσσαλονίκη

Έξι συλλήψεις πραγματοποίησαν χθες οι αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Περιπολιών για ναρκωτικά αλλά και λαθραία τσιγάρα.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν το τελευταίο διήμερο 4 άτομα σε διάφορες περιοχές της πόλης για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Τα άτομα που συνελήφθησαν ήταν ένα νεαρός Έλληνας, στην κατοχή του οποίου αστυνομικοί Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν ένα δέμα κάνναβης βάρους 66,3 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 2.170 ευρώ, που σχετίζονταν από εμπόριο ναρκωτικών, έναν 33χρονο αλλοδαπό καθώς βρέθηκε με ένα δέμα κάνναβης συνολικού βάρους 51,3 γραμμαρίων, έναν 19χρονο αλλοδαπό, στην κατοχή του οποίου μέλη της ομάδας “Ζ” βρήκαν και κατάσχεσαν δύο μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους 55,9 γραμμαρίων και έναν 29χρονο αλλοδαπό, καθώς όπως διαπιστώθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων είχε στην κατοχή του ποσότητα κάνναβης 27,1 γραμμαρίων και μικροποσότητα κοκαΐνης.

Τέλος, οι αστυνομικοί του Τμήματος Περιπολιών συνέλαβαν χθες το μεσημέρι έναν 21χρονο αλλοδαπό και μία60χρονη Ελληνίδα, οι οποίοι διαπιστώθηκε ότι στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αριστοτέλους, πουλούσαν σε διερχόμενους πολίτες αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα και συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.