Συλλήψεις για ναρκωτικά και λαθραία τσιγάρα στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθησαν χθες από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αγίου Γεωργίου και στο Α.Π.Θ. συνολικά πέντε 5 άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης.

Επίσης, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων, Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λαθρεμπορίας
καπνικών προϊόντων, συνέλαβαν πρωινές ώρες χθες 27χρονο αλλοδαπό, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του στην περιοχή της Ξηροκρήνης βρέθηκαν και κατασχεθήκαν 631 πακέτα τσιγάρα και 4 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου- Αναλήψεως συνελήφθη πρωινές ώρες χθες 19χρονος αλλοδαπός καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν 154 πακέτα τσιγάρα που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Όπως και, εντοπίστηκε στην περιοχή της Ανάληψης μια τσάντα που περιείχε 269 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα και 18 συσκευασίες καπνού.