Συλλήψεις για ναρκωτικά, λαθραία τσιγάρα και παράνομη μεταφορά αλλοδαπών στη Θεσσαλονίκη

Δικυκλιστές αστυνομικοί της Ομάδας «Ζ» συνέλαβαν απογευματινές ώρες χθες στο κέντρο της πόλης (ευρύτερη περιοχή Πλατείας Αγίου Γεωργίου) 23χρονο ημεδαπό και 23χρονο αλλοδαπό, καθώς στην κατοχή του πρώτου βρέθηκαν δύο 2 μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους 39,7 γραμμαρίων και ένα μαχαίρι (σουγιάς), ενώ ο δεύτερος απέκρυπτε σε κοντινό σημείο μικροδέμα κάνναβης βάρους 11,20 γραμμαρίων.

Επίσης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες στην περιοχή της Πολίχνης τρεις αλλοδαποί ηλικίας 26,21 και 20 ετών, οι οποίοι κατείχαν από κοινού και διέθεταν προς πώληση 421 πακέτα τσιγάρα και 7 συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου. Επίσης, κατασχέθηκε χρηματικό ποσό ως προερχόμενο από την πώληση λαθραίων τσιγάρων.

Τέλος, Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βραδινές ώρες χθες σε υπεραστικό λεωφορείο στην περιοχή της Σταυρούπολης, δύο 2 αλλοδαπούς ηλικίας 23 και 22 ετών (επιβάτες), οι οποίοι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, αγόρασαν και προμήθευσαν με εισιτήρια δώδεκα 12 παράτυπους μετανάστες, που επέβαιναν στο εν λόγω όχημα, με σκοπό να διευκολύνουν την παράνομη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι παράτυποι μετανάστες εισήλθαν πρωινές ώρες της ίδιας
ημέρας από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου.