Συνάντηση εθελοντών που στηρίζουν τον υποψήφιο περιφερειάρχη Χρήστο Παπαστεργίου

Σήμερα Κυριακή, έγινε η πρώτη συνεδρίαση των εθελοντών Κεντρικής Μακεδονίας που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Χρήστου Παπαστεργίου, στην αίθουσα Μ. Αναγνωστάκης του δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο πολιτικός επιστήμονας Λευτέρης Ντότσικας.

Η συμμετοχή νέων εθελοντών ήταν μεγάλη, ενώ ομιλίες πραγματοποίησαν νέοι άνθρωποι που εντάχθηκαν στην ομάδα νέων εθελοντών όπως ο Σταμάτης Παπουλίδης από το Κιλκίς, η Ολυμπία Αποστόλου από την Ημαθία και ο Γιώργος Τρέντσιος από τις Σέρρες.

Ο Χρήστος Παπαστεργίου παρουσίασε τους στόχους της παράταξης.

Άσκησε δριμεία κριτική στα πεπραγμένα της σημερινής διοίκησης, τις ελλείψεις και την απουσία σχεδιασμού και προοπτικής της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, εν όψει της νέας προγραμματικής περιόδου.

Ανέπτυξε τα ζητήματα της ανάπτυξης της υπαίθρου,των υποδομών και των δικτύων,των προγραμμάτων σχολικής στέγης, της υγείας καθώς και αυτά της επιχειρηματικότητας, του τουρισμού,του πολιτισμού και του αθλητισμού.

Αναφέρθηκε στο ζήτημα της βιώσιμης αειφορικής ανάπτυξης με σεβασμό στο περιβάλλον.

Τέλος, κάλεσε τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας, ιδιαίτερα τους νέους  να συμμετέχουν ενεργά στην προεκλογική προσπάθεια για αλλαγή και ανατροπή στην περιφέρεια στις εκλογές του Μαΐου. Μαζί,τόνισε, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια σύγχρονη και ανθρώπινη περιφέρεια που θα δίνει την δυνατότητα ίσων ευκαιριών, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, με διαφάνεια, για παραγωγή και δημιουργία.