Συνάντηση με το γενικό διευθυντή της ΕΔΑ είχε ο Γ. Αντωνόπουλος

Τα θέματα των επεκτάσεων του δικτύου Φυσικού Αερίου στο δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη συζητήθηκαν σε συνάντηση που είχε ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Αλλαγής», υποψήφιος δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, Γιώργος Αντωνόπουλος, με το Γενικό Διευθυντή της Εταιρίας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας (ΕΔΑ), Λεωνίδα Μπακούρα, ο οποίος ηγείται μιας υγιούς εταιρείας που έχει προσφέρει τα μάλα για την ανάπτυξη του αερίου στο Νομό μας.

Ο Γιώργος Αντωνόπουλος, ο οποίος είχε διατελέσει Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΑ Θεσσαλονίκης, τα έτη 2016-2018, κατά τα οποία αποφασίστηκαν οι επεκτάσεις του δικτύου φυσικού αερίου στο Φίλυρο και στο Χορτιάτη, ενημερώθηκε από τον κ. Μπακούρα για την εξέλιξη των εργασιών επέκτασης του δικτύου, καθώς και για το πρόγραμμα επέκτασης των ετών 2019-2023, το οποίο έχει κατατεθεί προς έγκριση στη ΡΑΕ.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη μετέφερε στο γενικό διευθυντή της ΕΔΑ Θεσσαλονίκης -Θεσσαλίας το ενδιαφέρον των κατοίκων των περιοχών του δήμου που δεν έχουν ακόμη συνδεθεί με το φυσικό αέριο για το χρόνο κατά τον οποίο αυτό θα είναι εφικτό. Ζήτησε την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη ικανοποίηση των αιτημάτων των πολιτών και την μέριμνα από την πλευρά της ΕΔΑ για την επέκταση του δικτύου σε όλες τις γειτονιές όλων των δημοτικών ενοτήτων.