Συνάντηση στις 5 μ.μ. στo άγαλμα Μ. Αλεξάνδρου για το Κίνημα Ωτοστόπ

Συνάντηση γνωριμίας οργανώνουν για σήμερα το απόγευμα στις 5 μ.μ. οι διοργανωτές του Κινήματος Ωτοστόπ, που αποτελεί μια προσπάθεια των πολιτών της Θεσσαλονίκης να δώσουν λύση στο πρόβλημα της μετακίνησης μετά την επίσχεση εργασίας στον ΟΑΣΘ. Η συνάντηση θα γίνει στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Παραλία της Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φίλοι της ιδέας μας διαθέσανε δωρεάν 500 αυτοκόλλητα και 1000 καρτελάκια εκτυπωμένα σε κανονικές διαστάσεις. (ψάχνουμε και άλλα). Φίλοι εθελοντές θα στήσουμε ένα μικρό τραπέζι και όποιος θέλει θα έρχεται να πάρει ό,τι χρειάζεται.

Η ιδέα της δράσης έχει δυο μέρη:

Α. ΠΑΙΡΝΩ ΩΤΟΣΤΟΠ Ή ΚΑΝΩ ΩΤΟΣΤΟΠ . (Η διάδοση της ιδέας βοηθά αυτό να συμβαίνει εύκολα. Το σηματάκι σε καρτελάκι είναι βοηθητικό πολύ) ΤΥΠΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ. ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΜΕ Κ ΑΛΛΟΥΣ ΕΤΣΙ.

Β. ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ (ήδη μσα στην ομάδα γίνονται αναρτήσεις και προσπάθειες να συντονιστούμε ανά περιοχές. οι τρόποι βρίσκονται υπό εξέλιξη)

Και ας θυμόμαστε:

Σπάμε τον δισταγμό και την αποξένωση της εποχής. Μπορούμε να μοιραστούμε και να βιώσουμε λέξεις όπως Εμπιστοσύνη, Ανθρωπιά, Συμπολίτης, Φιλία, Μοίρασμα, Αλληλεγγύη, Ενσυναίσθηση, Αυτοργάνωση.

Ο καθένας κάνει χρήση της καλοσύνης με δική του ευθύνη..
Το κακό περισσεύει αλλά και το καλό περιμένει την ευκαιρία του!
Καλή αρχή και δύναμη σε όλους».