Συνάντηση με τον Δ. Σαββόπουλο σήμερα στο Πολιτιστικό Κέντρο Πανοράματος

Την ευκαιρία να ακούσουν τραγούδια του Διονύση Σαββόπουλου αλλά και να συνομιλήσουν μαζί του θα έχουν όσοι βρεθούν σήμερα στις 8 μ.μ. στο αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» του Πολιτιστικού Κέντρου Πανοράματος. Για την πολυσήμαντη προσφορά του στο τραγούδι και στον πολιτισμό γενικότερα θα τιμηθεί από τον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη ο κορυφαίος τροβαδούρος, που έζησε τα χρόνια της νιότης του στο Ασβεστοχώρι.

Στο πλαίσιο του νέου πολιτιστικού θεσμού «Συνάντηση με τους Δημιουργούς» που εγκαινιάζει ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη ο αγαπημένος τραγουδοποιός  θα μιλήσει για τον βίο και το έργο του και θα παρουσιάσει μερικά από τα σπουδαία τραγούδια του στη διάρκεια μιας ελεύθερης για το κοινό, ξεχωριστής βραδιάς.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει ζωντανή συναυλία στη διάρκεια της οποίας ο καλλιτέχνης θα τραγουδήσει τις μεγάλες του επιτυχίες.  Τη δημοσιογραφική επιμέλεια και παρουσίαση όλης της εκδήλωσης ανέλαβε ο δημοσιογράφος Κώστας Μπλιάτκας ο οποίος έχει επιμεληθεί και σχετικό ντοκιμαντέρ με αναφορά στον καλλιτέχνη  μέρος του οποίου θα παρουσιασθεί στην εκδήλωση. Στη συνέχεια της βραδιάς ο Διονύσης Σαββόπουλος θα μιλήσει για το έργο του και θα εξηγήσει  τα καλλιτεχνικά μυστικά της επιτυχίας του, ενώ  το κοινό που θα βρίσκεται στην αίθουσα θα έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει μαζί του και να υποβάλλει ερωτήσεις στον δημιουργό.