Συναυλία αύριο στο σταθμό Παπάφη του μετρό

Μια μοναδική μουσική εκδήλωση στο τρίτο υπόγειο επίπεδο του Σταθμού ΠΑΠΑΦΗ  στην αποβάθρα του σταθμού με θέα τις δίδυμες σήραγγες του Μετρό Θεσσαλονίκης θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το κοινό της πόλης. την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 20.00.

Η συναυλία περιλαμβάνει έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Κλεάνθη Ζαρίμπα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της «Αττικό Μετρό ΑΕ, «επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τη συναυλία παρακαλούνται να καλέσουν στα τηλέφωνα 2310 504 714 και 2310 504 768 (ώρες γραφείου) προκειμένου να λάβουν τη σχετική πρόσκληση».

Ο σταθμός Παπάφη βρίσκεται στην οδό Παπάφη 33 & Αλ. Συμεωνίδη και η είσοδος στο χώρο της εκδήλωσης πραγματοποιείται από την οδό Συμεωνίδη.

Καθώς πρόκειται για είσοδο σε εργοταξιακό χώρο, παρακαλούνται οι επισκέπτες να διαθέτουν τα κατάλληλα υποδήματα. Βάσει της νομοθεσίας, η είσοδος στο εργοτάξιο επιτρέπεται μόνο σε ενήλικες.