Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από τη Χρυσή Αυγή – Διαλύθηκε ο πυρήνας Πέλλας

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από τη Χρυσή Αυγή. Μετά την απόφαση της Δέσποινας Σβερώνη, πρώην βουλευτίνας Λάρισας της Χρυσής Αυγή, να συμμετάσχει στον νέο φορέα του ευρωβουλευτή Ελευθέριου Συναδινού με την ονομασία “Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση” (ΠΑΤ.ΡΙ.Ε.), παραιτήθηκε και ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης Πέλλας της Χρυσής Αυγής Γεώργιος Κυριακίδης. Μαζί του αποχώρησαν και δύο άλλα μέλη από τον πυρήνα του νομού Πέλλας. Μετά την παραίτησή του, ο Γ. Κυριακίδης έδωσε το παρόν στην εκδήλωση του ανεξάρτητου πλέον ευρωβουλευτή Ελευθέριου Συναδινού στη Θεσσαλονίκη με αντικείμενο την ίδρυση του νέου φορέα με την ονομασία “Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση” (ΠΑΤ.ΡΙ.Ε.).

Η επιστολή παραίτησης του Γ. Κυριακίδη:

«Πριν από περίπου έναν χρόνο, αποφάσισα να ασχοληθώ με τον ενεργό πολιτικό αγώνα στο πλευρό του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, από τη θέση του Γραμματέα της Τ.Ο. Ν.Πέλλας, θεωρώντας ότι μπορώ να προσφέρω με αυτόν τον τρόπο στο εθνικό αγώνα για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας, αλλά και για να έχουν ένα καλύτερο μέλλον, τα παιδιά μας.

Δυστυχώς, δεν μου δόθηκε πρόσφορο έδαφος για να υλοποιήσω την αγωνιστική μου θέληση. Και για αυτό αποφάσισα να παραιτηθώ από τη θέση του Γραμματέα της Χ.Α στον Ν.Πέλλας.

Την απόφασή τους να παραιτηθούν επίσης εκφράζουν και τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου Ν.Πέλλας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Κωνσταντίνος Πασχαλίδης και Κωνσταντίνος Ιωσηφίδης.

Τόσο εγώ, όσο και οι δυο συναγωνιστές, δηλώνουμε πως θα είμαστε παρόντες σε κάθε εθνικό και κοινωνικό αγώνα, εάν εκτιμήσουμε ότι είναι δυνατόν να φέρει ένα καλό αποτέλεσμα στα μείζονα εθνικά και οικονομικά προβλήματα που βιώνει σήμερα η Πατρίδα μας.

Οι περαιτέρω λόγοι και οι ακριβείς αιτίες που μας οδήγησαν στις παραιτήσεις μας, θα σταλούν εγγράφως στον Γενικό Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Νικόλαο Μιχαλολιάκο.

Με εκτίμηση,
Γεώργιος Κυριακίδης»

(πηγή: jailgolgeddawn)