Συνεχίζονται οι προβολές στο θερινό σινεμά «Τζένη Καρέζη» με ελεύθερη είσοδο

Συνεχίζονται οι προβολές ταινιών για μικρούς και μεγάλους στο Θερινό Σινεμά «Τζένη Καρέζη» του δήμου Παύλου Μελά για όσους παραμένουν στην πόλη τις ημέρες του Αυγούστου, με ελεύθερη είσοδο.

«Πού πάω Θεέ μου» προβάλλεται με ελεύθερη είσοδο στο μοναδικό περιβάλλον του θερινού σινεμά σήμερα Σάββατο 12 και αύριο Κυριακή 13  Αυγούστου 2017 στις 9 μ.μ., μια κωμωδία παραγωγής 2016 σε σκηνοθεσία Gennaro Nunziante που σαρκάζει με γνήσιο ιταλικό χιούμορ το δημόσιο τομέα και τους υπαλλήλους του.

Υπόθεση: Ο Checco απολαμβάνει μια εύπορη ζωή ανάμεσα στους περιοίκους του σε μια μικρή πόλη της νότιας Ιταλίας. Είναι από τους λίγους που έχουν μια εγγυημένη θέση στο δημόσιο. Όταν μια νέα ρεφορμιστική κυβέρνηση ορκίζεται να κάνει περικοπές στη γραφειοκρατία, ο Τσέκο αναγκάζεται να αναλαμβάνει όλο και χειρότερα πόστα για να διατηρήσει τον μισθό του, τα προνόμια και τη διά βίου εργασία. Η δρ Σιρόνι, εκπρόσωπος της νέας κυβέρνησης που έχει ως αποστολή τις περικοπές δημοσίων μέσω εθελούσιας εξόδου, βλέπει με θέρμη την περίπτωση του Τσέκο, ο οποίος εξαναγκάζεται να ασχοληθεί με πολικές αρκούδες σε μια ιταλική εξερευνητική ομάδα.

Παίζουν οι Τσέκο Ζαλόνε, Ελεονόρα Τζιοβανάρντι, Μαουρίτσιο Μικέλι, Σόνια Μπεργκαμάστο.

«Ο Πολικός Αρκούδος και οι ανίκητοι // Norm of the North» από τη Δευτέρα 14 έως και την Κυριακή 20 Αυγούστου 2017 και ώρα 21.00.

Ακολουθεί η συγκεκριμένη περιπέτεια οικολογικών μηνυμάτων «Ο Πολικός Αρκούδος και οι ανίκητοι // Norm of the North» σε σκηνοθεσία Τρέβορ Ουόλ, μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Φωνές: Στέλιος Ψαρουδάκης, Ινώ Στεφανή, Σωτήρης Δούβρης, Ντίνος Σούτης, Ειρήνη Τσίγκα, Γιώργος Ματαράγκας, Βαγγέλης Ζαπαντιώτης, Άντρια Ράπτη, Ράντου Πουϊάννου, Χρύσα Κούρεντα, Βερόνικα Κοκκίνου, Γιάννης Υφαντής, Χρήστος Ιντζέογλου, Θανάσης Ζερίτης.

Υπόθεση: Για τον Νορμ, μια πολική αρκούδα, ένα είναι το σύνθημα: στην Αρκτική δεν χωράνε τουρίστες. Έλα όμως που ένας μανιακός μηχανικός απειλεί να χτίσει ένα λουξ ξενοδοχείο ακριβώς στην αυλή του Νορμ. Χωρίς να χάνει χρόνο, ο αρκούδος ξεκινάει για Νέα Υόρκη, για να σταματήσει το κακό. Έχοντας στο πλάι του μια παρέα από τρωκτικά, ο Νορμ βρίσκεται στο Μεγάλο Μήλο των μεγάλων επιχειρήσεων και της μεγάλης κρίσης ταυτότητας.

Άλλες 3 ταινίες με Εισιτήριο Αγάπης μέχρι τον Σεπτέμβριο

Το ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ που επιμελήθηκε και παρουσιάζει το ιδιαίτερα προσεγμένο Πρόγραμμα Σινεμά ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017, θα προβάλει ακόμη 3 διαφορετικές ταινίες έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2017.

ΔΕΥΤΕΡΑ 21/8   – ΚΥΡΙΑΚΗ 27/8: Η ΑΦΙΞΗ // ARRIVAL

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ (Ώρα προβολής 20.30)

ΔΕΥΤΕΡΑ 28/8  – ΚΥΡΙΑΚΗ 3/9: ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ // MEDECIN DE CAMPAGNE

ΔΕΥΤΕΡΑ 4/9 – ΚΥΡΙΑΚΗ 10/9: ΕΞΟΔΟΣ 1826

Για 10 εβδομάδες Ιουλίου, Αυγούστου, Σεπτεμβρίου, οι προβολές των διαφορετικών ταινιών ξεκινούν τις Δευτέρες, ολοκληρώνονται τις Κυριακές και μάλιστα με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ και προαιρετικά το ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΓΑΠΗΣ, τα είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, είδη υγιεινής και προσωπικής φροντίδας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παύλου Μελά.

Από το καλοκαίρι του 2016, το Σινεμά ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ,  μπήκε δυναμικά στον ψηφιακό κόσμο με σύγχρονο ψηφιακό σύστημα προβολής των ταινιών που προσφέρει υψηλής ποιότητας εικόνα και την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία.