Συνεδρίασε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ συνεδρίασε πριν από λίγη ώρα στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου υπό την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα. Σημειώνεται πως στην εν λόγω συνεδρίαση έγινε μία αποτίμηση της εκλογικής διαδικασίας και εκτίμηση του αποτελέσματος, κάτι που συνηθίζεται στο κόμμα σε κάθε εκλογές. Ο πρωθυπουργός μάλιστα αποχώρησε χαμογελαστός με σπορ ντύσιμο και εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξης Τσίπρας πήγε το πρωί να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα λέγοντας τα εξής:

Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα για την Ελλάδα, είναι μέρα Δημοκρατίας. Οι πολίτες αποφασίζουν για τους Δήμους, τις Περιφέρειες, τους εκπροσώπους που θα στείλουν στην Ευρωβουλή. Είναι, όμως, και ώρα και μέρα ευθύνης. Είναι μέρα ευθύνης των πολλών. Είναι μέρα ευθύνης του καθενός και της καθεμιάς να υπερασπιστεί τις θυσίες και τους κόπους του ελληνικού λαού.

Είναι ώρα και μέρα ευθύνης να επικυρώσει ο καθένας και η καθεμιά, να εγκρίνει, να προστατεύσει την πορεία ανάκαμψης της οικονομίας, αλλά και τα μέτρα στήριξης και ελάφρυνσης της κοινωνικής πλειοψηφίας. Να μην αφήσει καμία χαραμάδα , καμία κερκόπορτα ανοιχτή σε κανέναν την επόμενη μέρα να τα πάρει πίσω ή να τα αμφισβητήσει. Σε κανέναν, είτε εντός, είτε εκτός της χώρας. Είναι, λοιπόν, ή ώρα της ευθύνης των πολλών για το σήμερα και το αύριο του τόπου. Σας ευχαριστώ.

dikaiologitika