Συνελήφθη 24χρονος στη Θράκη για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας

Δικογραφία για αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα σχηματίστηκε σε βάρος 24χρονου ο οποίος συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος για πορνογραφία ανηλίκων.

Οπως ανακοινώθηκε ο 24χρονος συνελήφθη σε περιοχή της Θράκης τη στιγμή που διακινούσε υλικό πορνογραφίας ανηλίκων σε χρήστες του εξωτερικού ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6.000 αρχεία με ανάλογο περιεχόμενο. Κατασχέθηκαν συνολικά έξι συσκευές κινητής τηλεφωνίας, τάμπλετ,  δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τρεις σκληροί δίσκοι και τρεις συσκευές αποθήκευσης USB.
Τα κατασχεθέντα ψηφιακά μέσα θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τμήμα Εργαστηρίων της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και παραπέμφθηκε στον κ. Ανακριτή.
Οι έρευνες συνεχίζονται με σκοπό να ταυτοποιηθούν οι χρήστες του εξωτερικού, στους οποίους ο 24χρονος διαμοίραζε το επίμαχο υλικό και να ενημερωθούν οι αλλοδαπές διωκτικές αρχές.