Συνελήφθη καταζητούμενος έμπορος ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη

Στη σύλληψη ενός 26χρονου προχώρησαν χθες το πρωί αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

Όπως διαπιστώθηκε σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης δέκα ετών και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ για παράβαση του Νόμου Περί Ναρκωτικών.

Ακόμα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης  χθες το πρωί ένας 46χρονος , σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και έξι μηνών για τα αδικήματα της αρπαγής, της διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών και της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Επιπλέον, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου συνέλαβαν χθες το μεσημέρι έναν 37χρονο, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τέλος ετών για παράβαση του νόμου Περί Αλλοδαπών.

Τέλος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου χθες βράδυ ένας αλλοδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε Διάταξη του Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης με την οποία διατηρείται η ισχύς εντάλματος σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Κατερίνης για το αδίκημα της λαθροδιακίνησης μεταναστών.