Συνελήφθη ο δολοφόνος της Αμερικανίδας βιολόγου

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ώρες στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της διακεκριμένης αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, στα χέρια των διωκτικών αρχών βρίσκεται ένας άνδρας, νεαρής ηλικίας και με καταγωγή από τον νομό Χανίων, ο οποίος θεωρείται βασικός ύποπτος στη δολοφονία της 60χρονης επιστήμονα.

Θεωρείται πιθανό τις επόμενες ώρες να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις, καθώς φαίνεται πως οι διωκτικές αρχές που από την πρώτη στιγμή ερευνούσαν αδιάλειπτα και με ιδιαίτερη προσοχή όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, έχουν οδηγηθεί στην άκρη του νήματος που θα οδηγήσει στην εξιχνίαση της δολοφονίας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ταυτότητα και την προσαγωγή του βασικού υπόπτου οδήγησαν στοιχεία που σχετίζονται με την παρουσία συγκεκριμένου οχήματος στον τόπο όπου βρέθηκε η σορός της άτυχης επιστήμονα. Μάλιστα, δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο προσαχθείς, ηλικίας 27 ετών, φέρεται να ομολόγησε την πράξη του.

Εξάλλου, ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο που έθεσε νωρίς στο στόχαστρο των αρχών τον φερόμενο ως δράστη είναι το γεγονός ότι γνώριζε καλά την ευρύτερη περιοχή όπου βρέθηκε η σορός της αδικοχαμένης Suzanne Eaton, καθώς διαθέτει περιουσιακά στοιχεία.

Ο νεαρός άνδρας, που ζει και δραστηριοποιείται στην περιοχή της Κισάμου, φέρεται να δολοφόνησε την 60χρονη βιολόγο σε άλλο σημείο, όπως αναφέρει το cretapost.gr. πιθανότατα με σεξουαλικό κίνητρο και στη συνέχεια μετέφερε με το όχημα του το άψυχο σώμα της στο δαιδαλώδες γερμανικό καταφύγιο όπου και εντοπίστηκε προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη της.