Συνελήφθησαν δύο άτομα για παράνομες διακινήσεις αλλοδαπών

Οι συντονισμένες ενέργειες και η συστηματική έρευνα αστυνομικών διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, οδήγησε στη σύλληψη δύο λαθροδιακινητών και στην εξιχνίαση δύο περιπτώσεων παράνομης μεταφοράς δεκαεπτά συνολικά αλλοδαπών.

Σε βάρος των δύοσυλληφθέντων σχηματίσθηκαν σχετικές δικογραφίες από τα Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης και Μυγδονίας.

Ειδικότερα:

Απογευματινές ώρες χθες , αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν 45χρονο αλλοδαπό, ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και αποβίβασε στην Παλαιά Εθνικό Οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης (ύψος Απολλωνίας) συνολικά 12 παράτυπους μετανάστες.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν στο κέντρο της πόλης Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό 24χρονο αλλοδαπό και σε έλεγχο που διενήργησαν, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά 5 αλλοδαπών, οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι διακινούμενοι θα μετέβαιναν αρχικά στην πόλη των Ιωαννίνων, με τελικό προορισμό την Αλβανία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.