Συνελήφθησαν εννέα άτομα στις Συκιές για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν εννέα άτομα, εκ των οποίων οι τρεις είναι διακινητές ναρκωτικών, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, χθες το απόγευμα στην περιοχή των Συκεών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της επιχείρησης κατελήφθη 17χρονος αλλοδαπός να συναλλάσσεται με έξι άτομα λαμβάνοντας χρήματα, τα οποία παρέδιδε στη συνέχεια σε 21χρονο αλλοδαπό συνεργό του, ενώ ο έτερος συνεργός (51χρονος ημεδαπός), παρέμενε πλησίον σημείου όπου απέκρυπταν μικροδέματα ακατέργαστης κάνναβης, επιτηρώντας το χώρο.

Από το σημείο που χρησιμοποιούταν ως χώρος απόκρυψης, καθώς και από τις κατοχές των έτερων έξι ατόμων που προμηθεύτηκαν από τους παραπάνω ναρκωτικές ουσίες, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • 29 μικροδέματα ακατέργαστης κάνναβης,
  • 1 ξύλινη ράβδος,
  • 1 ζυγαριά ακριβείας,
  • ενώ στην κατοχή του 21χρονου και του 17χρονου βρέθηκαν επιπλέον, το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και 2 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.