Συνελήφθησαν με πάνω από δύο κιλά όπιο

Για εμπορία ναρκωτικών ουσιών συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης χθες το απόγευμα. Πρόκειται για έναν 34χρονο και μια 30χρονη, που οι αστυνομικοί εντόπισαν στα Πατήσια Αθηνών να κουβαλούν μικροδέματα οπίου, για εμπορία και διακίνηση.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι όπου διέμεναν. Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 2 κιλά και 291,7 γραμμάρια όπιο, 2 μικροδέματα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης (SHISHA), δέμα άγνωστης καφέ σκόνης βάρους (219) γραμμαρίων, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, νάιλον συσκευασίες για τυποποίηση ποσοτήτων οπίου, χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με εμπορία ναρκωτικών ουσιών, 5 κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους, πακέτο τηλεφωνικής σύνδεσης, πλαστό δελτίο αιτήσαντος ασύλου αλλοδαπού και δύο διαβατήρια με διαφορετικά στοιχεία κατόχων. Επιπλέον, από την περαιτέρω έρευνα, διαπιστώθηκε ότι η 30χρονη στερείται παντελώς εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή της στην ελληνική επικράτεια.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που θα σχηματιστεί σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.