Συνελήφθησαν τρία αδέρφια για τη δολοφονία του ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη

Στην Αστυνομία κρατούνται τρία αδέρφια που κατηγορούνται για τη δολοφονία 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ανακοινώθηκε για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τέσσερις Έλληνες ηλικίας 32, 20, 37 και 17 ετών (αδέρφια), τρεις εκ των οποίων συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της «Ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συναυτουργία» και παράβασης του Νόμου «Περί όπλων».

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, απογευματινές ώρες της 22-02-2020 και αφού νωρίτερα προηγήθηκε λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ του 45χρονου ιδιοκτήτη του καταστήματος και του 32χρονου – εργαζόμενου στην εν λόγω επιχείρηση, οι δράστες μπήκαν στο κατάστημα έχοντας οι τρεις απ’ αυτούς καλυμμένα  τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και επιτέθηκα στον 45χρονο, ενώ κατά τη διάρκεια της επίθεσης ο 20χρονος του κατάφερε πλήγματα με αιχμηρό αντικείμενο στο θώρακα και την κοιλιά.

Έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών εντοπίστηκε και συνελήφθη σε περιοχή της Τούμπας ο 20χρονος, ενώ έπειτα από σχετική επικοινωνία με αστυνομικούς της αντίστοιχης Υπηρεσίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνελήφθη στην Αθήνα ο 17χρονος. Τέλος, ο 32χρονος παρουσιάστηκε στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης  και συνελήφθη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές.