ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κ. Χατζηδάκης υπονομεύει την ΔΕΗ υπέρ των ιδιωτών

Για συστηματική απαξίωση της ΔΕΗ από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη κάνουν λόγο από τον ΣΥΡΙΖΑ και τονίζουν πως ο στόχος της κυβέρνησης είναι η εξυπηρέτηση των ιδιωτικών συμφερόντων που σχεδιάζουν την εξαγορά της δημόσιας επιχείρησης

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης σχολίασε τη συνέντευξη του υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κωστή Χατζηδάκη τονίζοντας πως ο υπουργός έκανε για μια ακόμη φορά λόγο για κατάρρευση της ΔΕΗ και ότι βρίσκεται στα πρόθυρα χρεοκοπίας . Όπως σημείωσε «από την πρώτη μέρα ως υπ. Ενέργειας, ο κ. Χατζηδάκης υπονομεύει συστηματικά τη ΔΕΗ με επαναλαμβανόμενες συκοφαντικές δηλώσεις. Αρμοδιότητα του είναι η προστασία του δημοσίου συμφέροντος κι όχι η απαξίωση της μεγαλύτερης ελληνικής επιχείρησης προς όφελος ιδιωτικών συμφερόντων»

Πυρά εξαπέλυσε κι ο αρμόδιος Τομεάρχης Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ, Σ. Φάμελλος, σημειώνοντας πως ο κ. Χατζηδάκης κάνει παιχνίδι κατά της ΔΕΗ.

«Ποιος παίζει παιχνίδια με τη ΔΕΗ και το Χρηματιστήριο; Αυτοί που μειώσανε την τιμή ρεύματος χωρίς να πουλήσουν μονάδες και δίκτυα; Ή αυτοί που κινδυνολογούν ότι καταρρέει, μέσα στην τουριστική περίοδο, ενώ ετοιμάζουν αύξηση τιμής και πώληση δικτύων; Άγνοια ή στημένο παιχνίδι;» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, σχολιάζοντας και εκείνος με την σειρά του την συνέντευξη Χατζηδάκη.