ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο της Α’ Θεσσαλονίκης, πυκνώνει τις εξορμήσεις του

Σε πλήρη ανάπτυξη και εξέλιξη βρίσκεται ο προεκλογικός σχεδιασμός του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, με τους υποψήφιους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος να πυκνώνουν τις παρουσίες τους και τις καθημερινές περιοδείες και εξορμήσεις τους στις γειτονιές της πόλης και σε εργασιακούς και κοινωνικούς χώρους.

Τη Δευτέρα 24 Ιουνίου, θα παρουσιαστεί και το ψηφοδέλτιο Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Η παρουσίαση θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης στην αίθουσα Μανώλης Αναγνωστάκης.

Στο πλαίσιο των προεκλογικών εξορμήσεων, τα ξημερώματα, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία επισκέφθηκε, το μηχανοστάσιο του δήμου Καλαμαριάς. Οι εκπρόσωποι του κόμματος συζήτησαν με τους εργαζόμενους στον τομέα καθαριότητας του δήμου Καλαμαριάς και άκουσαν με προσοχή τα προβλήματα και τα αιτήματά τους. Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, συμμετείχαν η υποψήφια βουλεύτρια, Χρύσα Τζελέπη, οι υποψήφιοι βουλευτές, Γιάννης Αμανατίδης, Χρήστος Γιαννούλης και Τριαντάφυλλος Μηταφίδης καθώς και στελέχη και μέλη του κόμματος.

Γ. Αμανατίδης: Σχέδιο μας η αυτοδύναμη Ελλάδα με δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη

«Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ καθιστά αυτοδύναμη την Ελλάδα με δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη» τόνισε ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Αμανατίδης, μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό «Antenna» για τα εθνικά θέματα και την οικονομία ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Ειδικότερα για τα ελληνοτουρκικά επεσήμανε ότι «η πολιτική που εφάρμοσε η κυβέρνηση όλα τα προηγούμενα χρόνια, με την ανάπτυξη σταθερών συμμαχιών, αναβάθμισε τη θέση μας γεωπολιτικά όχι μόνο στη νοτιοανατολική Μεσόγειο, αλλά διεθνώς, γεγονός που επιτρέπει στον πρωθυπουργό να ζητήσει τόσο από την ΕΕ, όσο και από τους διεθνείς παράγοντες να λάβουν μέτρα κατά της τουρκικής προκλητικότητας».

Για την οικονομία επεσήμανε ότι «είχαμε μια συμφωνία το 2015, που ήταν αποτέλεσμα συμβιβασμού και την υλοποιήσαμε βγάζοντας τη χώρα από τα Μνημόνια και την επιτροπεία, ανακτώντας την αξιοπιστία της χώρας μας. Προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε γρήγορα τα θετικά μέτρα για τον κόσμο, μετά τον Αύγουστο του 2018». «Όμως, η χώρα θα μπει σε περιπέτειες, αν γίνει κυβέρνηση η ΝΔ» προειδοποίησε και τόνισε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται για αυξήσεις 7,5% για το 2020 και 7,5 % για το 2021 και τη δημιουργία 500.000 νέων θέσεων εργασίας στην τετραετία».

Εκδήλωση: Δικαιοσύνη, απολογισμός και νέες προκλήσεις

Στο μεταξύ η Θεματική Επιτροπή Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης, διοργανώνει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση , με τίτλο Δικαιοσύνη, απολογισμός και νέες προκλήσεις ” με κεντρικό ομιλητή τον Μιχάλη Καλογήρου, υπουργό Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019,  στις 7 μ.μ, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης.

Επίσης το πρωί του Σαββάτου 22/6 προγραμματίζεται μεγάλη εξόρμηση στο κέντρο της πόλης παρουσία υποψήφιων βουλευτών και στελεχών του κόμματος.

Φ.Δ.