ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Η τοπική ΝΔ επενδύει σε πολιτική που μυρίζει ναφθαλίνη

«Η νέα διοίκηση της τοπικής ΝΔ επενδύει σε πολιτική που μυρίζει ναφθαλίνη» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης απαντώντας στον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Θεσσαλονίκης, Αντώνη Γυφτόπουλο.

«Όσο η ΝΔ καταγράφει τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης που οι κυβερνήσεις της προκάλεσαν στον τόπο, όσο σχεδιάζει τις 23 «σύγχρονες και δημιουργικές» προτάσεις της , εμείς συνεχίζουμε. Η πόλη, έχει αλλάξει σελίδα. Προχωράμε με δουλειά, συνέργειες και συντονισμένες προσπάθειες για να βγει η πόλη από το βάλτο» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Θεσσαλονίκης, Αντώνης Γυφτόπουλος έκανε κριτική στην κυβέρνηση αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Από τις 23 κυβερνητικές παρεμβάσεις που παρουσίασε το Γραφείο Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη οι 9 είναι έργα για να τα κάνουμε, οι 8 έργα που θα τα κάνουμε, 4 έργα που τα έχουμε κάνει θάλασσα, υπάρχουν και 2 (ειδικό σχολείο στον Άγιο Αθανάσιο και Λιμενικό Ταμείο Σταυρού) τα οποία δεν είναι έργο πρωθυπουργού αλλά δημάρχου τοπικού και, πάντως, υποχρέωση και ευθύνη υπουργείου και υπουργών που απλώς κάνουν ή δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους».