Σύσκεψη στο ΥΜΑΘ με νεοεκλεγέντες δημάρχους της Κεντρικής Μακεδονίας

Σύσκεψη εργασίας με τους νεοεκλεγέντες δημάρχους των Περιφερειακών Ενοτήτων Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στο ΥΜΑΘ, παρουσία του υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου και του υφυπουργού Εσωτερικών αρμόδιου για θέματα Αυτοδιοίκησης Θεόδωρου Λιβάνιου.

Τη σύσκεψη συγκαλεί υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Θεόδωρος Καράογλου και αποτελεί συνέχεια εκείνης που πραγματοποιήθηκε στις 26 Αυγούστου με τους Δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης.  Η σύσκεψη, που θα ξεκινήσει στις 10.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου, γίνεται προκειμένου να καταγραφούν τα προβλήματα αλλά και να δοθεί η ευκαιρία στους νεοεκλεγέντες δημάρχους να καταθέσουν θέσεις, προτάσεις και αιτήματα προς την κεντρική εξουσία και στο αρμόδιο υπουργείο,

Ανάλογες συσκέψεις είναι προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν με τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους τόσο της Δυτικής Μακεδονίας, όσο και της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Στη σύσκεψη της Παρασκευής θα συμμετέχει και η Επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, κυρία Μαρία Αντωνίου.