Τα γραφεία του ΜέΡΑ25 εγκαινίασε ο Γ. Βαρουφάκης

Τα γραφεία του ΜέΡΑ25 στη Θεσσαλονίκη εγκαινίασε πριν από λίγο στο κέντρο της πόλης, ο επικεφαλής του κόμματος Γιάνης Βαρουφάκης τονίζοντας πως το ΜέΡΑ25 όπως και ο ίδιος ως βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης θα προσπαθήσουν με συνέπεια να αναδείξουν τα προβλήματα και τις προοπτικές της πόλης.

«Το ΜέΡΑ25 πρέπει να αποδείξει ότι αξίζει να είναι στη Βουλή» δήλωσε ο Γ. Βαρουφάκης, συμπληρώνοντας, πως είναι κεντρικής σημασίας να ενισχυθεί η αντίσταση στην χρεοδουλοπαροικία.

Σχετικά με το Μετρό της Θεσσαλονίκης και την αντιπαράθεση σχετικά με τα αρχαία της Βενιζέλου, αφού έκανε λόγο για κοκορομαχία, τόνισε πως αυτό που προέχει είναι να λειτουργήσει το Μετρό. Ωστόσο, σημείωσε, πως τα αρχαία πρέπει να διασωθούν και πως δεν κατανοεί γιατί πρέπει να υπάρξει καθυστέρηση αν αποσπάσουν τα αρχαία.

Σχετικά με το ΜέΡΑ25, δήλωσε πως το επόμενο διάστημα θα επικεντρώνει τη δράση του στην οργανωτική του συγκρότηση. Εντός του μήνα, θα ξεκινήσουν τοπικές συνελεύσεις, οι οποίες θα δρομολογηθούν από τα περιφερειακά συνέδρια.

Την άνοιξη του 2020 θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο του ΜέΡΑ25, που θα αποφασίσει για τα πάντα.

Στη Θεσσαλονίκη τα γραφεία του ΜέΡΑ25 βρίσκονται στην οδό Λέοντος Σοφού 6 στον 2ο όροφο.