Τα ψέματα του Σ. Δανιηλίδη για τους αστυνομικούς του Γραφείου Πρωθυπουργού

Εντυπωσιασμό μέσω ψεύτικων πληροφοριών προσπάθησε να προκαλέσει ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών, κάνοντας ένα μικρό… λαθάκι όσον αφορά τον αριθμό των αστυνομικών που υπηρετούν στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.

Κατά τη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου για την αστυνόμευση στη Νεάπολη, αναφέρθηκε σε… πηγές που του έχουν πει ότι για τη λειτουργία του Γραφείου Πρωθυπουργού έχουν μετατεθεί μόνον τον τελευταίο χρόνο 30 – 35 αστυνομικοί!

Ένα ακόμη ψέμα δηλαδή από τον Σίμο Δανιηλίδη, καθώς σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες, το σύνολο της αστυνομικής δύναμης που υπηρετεί στο ΥΜΑ-Θ είναι 28 αστυνομικοί, από 14 που ήταν παλαιότερα, οι οποίοι καλύπτουν τις ανάγκες και του υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης και του Γραφείου Πρωθυπουργού καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και σε 24ωρη βάση, ενώ έχουν και άλλες αρμοδιότητες, όπως πεζές περιπολίες στην περιοχή και τη λειτουργία του μηχανήματος ελέγχου των εισερχομένων στο υπουργείο. Όσο για το Γραφείο Πρωθυπουργού, οι αστυνομικοί που καλύπτουν αποκλειστικά τις ανάγκες του δεν ξεπερνούν τους 7.

Ο αριθμός 28 ως το σύνολο της αστυνομικής δύναμης εκ των οποίων οι 7 για το Γραφείο Πρωθυπουργού, που είναι η πραγματικότητα, μέχρι το 30-35 μόνο για το Γραφείο Πρωθυπουργού, που κατήγγειλε ο Σίμος Δανιηλίδης, έχει μια… «ψιλοδιαφορά».

Αλλά οι εντυπώσεις μετράνε για το δήμαρχο Νεάπολης – Συκεών και όσο πιο μεγάλο το ψέμα τόσο πιο μεγάλη εντύπωση κάνει…