Τα πυροφυλάκια στο Σέιχ Σου επισκέφθηκαν μέλη της παράταξης “Εντάξει”

Τα πυροφυλάκια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τις εγκαταστάσεις του Δασαρχείου στο Σέιχ Σου Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκαν, σήμερα, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Εντάξει”, βουλευτής Α’Θεσσαλονίκης της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης και σύμβουλοι της δημοτικής ομάδας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Καλαφάτης και οι δημοτικοί σύμβουλοι, είδαν από κοντά τα έργα υποδομής που έχουν κατασκευαστεί στο Σέιχ Σου και συζήτησαν με εθελοντές και υπηρεσιακούς παράγοντες που ασχολούνται με την πυρόσβεση και την προστασία του περιαστικού δάσους.

Ο κ. Καλαφάτης, ενημερώθηκε από τον διοικητή του Β’ Πυροσβεστικού Σταθμού Θεσσαλονίκης πύραρχο Νικόλαο Αθάνατο και, σε δηλώσεις του, τόνισε πως “η προστασία του δασικού πλούτου είναι συλλογική ευθύνη, είναι μια προτεραιότητα. Πριν από την καταστροφική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική οι “Εντάξει” ξεκινήσαμε μια σειρά επισκέψεων στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του νομού Θεσσαλονίκης και στην 83η Μοίρα Πυροσβεστικών Αεροσκαφών(2η ΕΜΑΚ), με κέντρο αναφοράς τις πυρκαγιές. Σήμερα βρεθήκαμε στο Σέιχ Σου. Γιατί η πρόληψη είναι το πιο αποτελεσματικό μέσο”. Στην επίσκεψή του ο κ. Καλαφάτης συνοδευόταν από τους δημοτικούς συμβούλους των “Εντάξει” Στέφανο Γωγάκο και Νίκο Ζεϊμπέκη.