Τελικά ο συνήγορος είναι συνεργός του πελάτη του;

Τα φερέφωνα της ακροδεξιάς, πλέον, Νέας Δημοκρατίας κατηγορούν τον νέο υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου ότι υπήρξε συνήγορος υπεράσπισης διακεκριμένου τρομοκράτη κ.λπ., κ.λπ.

Στη βιασύνη τους, τα πνευματικά εγγόνια των ταγματαλητών και των κεφαλοκυνηγών συνεργατών των γερμανών, έκαναν λάθος και στον αρχιτρομοκράτη – πελάτη του κ. Καλογήρου. Του χρέωσαν τον Κωνσταντίνο Σακκά, ενώ ο κ. Καλογήρου υπερασπίστηκε τον Αγγελέτο Κανά που ναι μεν κατηγορήθηκε ότι συμμετείχε στην οργάνωση ΕΛΑ, αλλά αθωώθηκε αμετάκλητα το 2009!

Η αμελής και εν τέλει δημοσιογραφικά αγράμματη ανταποκρίτρια των Φαινάνσιαλ Τάιμς έφαγε αμάσητο ό,τι της σέρβιραν οι κατ’ επάγγελμα λασπολόγοι και δολοφόνοι χαρακτήρων που ανέλαβαν να προωθήσουν την αντεπίθεση του μετώπου ΝΔ-ΧΑ μπροστά στον κίνδυνο η κυβέρνηση Τσίπρα όχι μόνο να φτάσει αλώβητη ως τον Σεπτέμβρη του ’19 αλλά να κερδίσει και τις εκλογές.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι βολές με οβίδες λάσπης έρχονται από το εξωτερικό και δυστυχώς από έντυπα που διεκδικούν τον τίτλο των έγκυρων. Κατανοητό. Η κλεπτοκρατία δεν έχει χρώμα και πατρίδα.

Αλλά μιας και πριν από λίγες μόνο μέρες οι νεοδημοκράτες και τα ίδια φερέφωνα που τους στηρίζουν διαρρήγνυαν τα ιμάτιά τους διότι γινόταν αναφορά στους δικηγόρους του απατεώνα Φλώρου, με επιχείρημα ότι «ήταν κάποτε» και ότι ο δικηγόρος απλώς κάνει τη δουλειά του και δεν ταυτίζεται με τον πελάτη του, να υποθέσω ότι οι κ.κ. Βορίδης και Δημητριάδης είναι απατεώνες όσο είναι τρομοκράτης ο κ. Καλογήρου, όσο κι οι πρώτοι όντως υπεράσπισαν τον Φλώρο ενώ ο υπουργός δεν υπεράσπισε τον Σακκά;

Τα έχουν χάσει εντελώς;