Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στον Προμαχώνα για λαθραία προϊόντα

Για εισαγωγή και μεταφορά λαθραίων προϊόντων συνελήφθησαν χτες τέσσερα άτομα στον Προμαχώνα. Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας 59χρονος υπήκοος Βουλγαρίας συνελήφθη, καθώς διαπιστώθηκε στο όχημα που επέβαινε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε δοχείο 30 λίτρα πετρελαίου, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.

Συνελήφθη επίσης, ένας 23χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να έχει εισαγάγει και να μεταφέρει 4 δοχεία που περιείχαν συνολικά 34 λίτρα πετρελαίου, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 44χρονο Ελληνα, καθώς σε έλεγχο στο όχημα που οδηγούσε, βρήκαν 22 φιάλες αλκοολούχων ποτών, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.

Ένας ακόμη υπήκοος Βουλγαρίας, 23 ετών, συνελήφθη καθώς σε έλεγχο στο όχημά του, διαπιστώθηκε να μεταφέρει σε δοχεία συνολικά 20 λίτρα οινοπνευματώδους ποτού, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

Τα λαθραία προϊόντα κατασχέθηκαν και θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο. Επιπλέον κατασχέθηκαν τα οχήματα των συλληφθέντων.