Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά το τελευταίο 24ωρο στην Θεσσαλονίκη

Σε συνολικά τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά προχώρησαν το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα:

-Συνελήφθη από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., χθες το πρωί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, 21χρονος αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, καθώς και ένα μικρό πορτοφόλι που περιείχε τραπεζικές κάρτες, που είχε αφαιρέσει νωρίτερα από 59χρονο στην περιοχή του Ν.Σ.Σταθμού.

-Συνελήφθη από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας «Ζ» χθες το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης, 19χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι (σουγιάς) και ένα κινητό τηλέφωνο την κατοχή του οποίου δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

-Συνελήφθη από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., χθες το βράδυ, στην περιοχή του Δενδροποτάμου, 22χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης και ηρωίνης.

-Δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν χθες το βράδυ στο κέντρο της πόλης, 21χρονο αλλοδαπό, ο οποίος προ επικείμενου αστυνομικού ελέγχου απέρριψε στο έδαφος ένα μικροδέμα κάνναβης βάρους (38,8) γραμμαρίων.

69χρονος είχε καταδικαστεί για χρέη

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης πρωινές ώρες χθες (20-03-2019), 69χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (4) ετών για το αδίκημα της μη καταβολής χρεών προς το Δημόσιο που τελέστηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 01-08-2011 έως 01-08-2012.