Θαύμα, θαύμα, η ΕΡΤ απόκτησε νέα υβριδική πλατφόρμα, που λειτουργεί από το 2017!!!

Νέο θαύμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Παρουσίασε ως νέα την υβριδική πλατφόρμα της ΕΡΤ που λειτουργεί ήδη από το 2017. Το γεγονός σχολίασε καυστικά ο πρώην υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Λευτέρης Κρέτσος που είχε εγκαινιάσει το έργο.

«Έχει καταντήσει αηδία το έργο της προηγούμενης κυβέρνησης να το παρουσιάζουν ως δικό τους» σχολίασε ο Λευτέρης Κρέτσος.

Επίσης η ΠΟΣΠΕΡΤ κατήγγειλε τον εμπαιγμό εργαζομένων και πολιτών που επιχειρεί η κυβέρνηση της Ν.Δ. και με ανακοίνωσή της αναφέρει πως οι εργαζόμενοι καλούνται να διαφημίσουν ως νέα παροχή κάτι που φτιάχτηκε από τους ίδιους ήδη από το 2017 όταν η ΕΡΤ προσέφερε στο κοινό την υβριδική  πλατφόρμα  ERT HYBRID.

«Με τον δικό μας μόχθο και στήριξη η δημόσια ραδιο- τηλεόραση καινοτομούσε, προσφέροντας στο κοινό πρώτη απ΄όλους τη τεχνολογία high definition και το 2017 την υβριδική πλατφόρμα ERT HYBRID με πανευρωπαϊκή «πρωτιά», τη δυνατότητα του κάθε επισκέπτη να επιλέγει πολλαπλές θεάσεις (Mundial, Basket, Formula 1 κλπ). Τότε το κόμμα του κ. Ζούλα μαζί με εκείνον και τους σημερινούς ομοτράπεζους εισηγητές και συμβούλους του απαξίωναν την ΕΡΤ συνολικά αλλά και κάθε καινοτομία της» τονίζει η ΠΟΣΠΕΡΤ.

Μα στη ζούλα κι ο κ. Ζούλας;