Θεοχαρόπουλος: Η χώρα χρειάζεται μια νέα κυβέρνηση

Στα Χανιά βρέθηκε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στην Κρήτη. Κατά την περιοδεία του στο νησί θα έχει σειρά επαφών με τοπικούς φορείς και φορείς της αυτοδιοίκησης, προκειμένου να ενημερωθεί και να συζητήσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και να αναζητηθούν λύσεις.

«Ο στόχος είναι να βάλουμε μπροστά την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, να βάλουμε μπροστά ένα σχέδιο που θα έχει μπροστά την περιφέρεια, την τοπική ανάπτυξη. Γι’ αυτόν τον λόγο η Κρήτη, είναι το καλύτερο παράδειγμα» ανέφερε και έστρεψε τα βέλη του στην κυβέρνηση: «Αυτή η αναποτελεσματική κυβέρνηση σήμερα δεν δίνει λύση. Και η διέξοδος δεν μπορεί να είναι ούτε τα μνημόνια, ούτε μια φαντασιακή κατάσταση για το πώς θα αλλάξει η χώρα. Η λύση πρέπει να είναι μεταρρυθμίσεις, διαθρωτικές, σε όλους τους τομείς τής πολιτικής και επιτέλους αποτελεσματική διαπραγμάτευση. Γι’ αυτούς τους λόγους, χρειάζεται μια νέα κυβέρνηση και εθνική συνεννόηση για τη χώρα. Όχι αυτό που σκοπεύει να κάνει ο κ. Τσίπρας».

Ο κ. Θεοχαρόπολουλος είχε συναντήσεις με τον αντιπεριφερειάρχη και τον δήμαρχο Χανίων, ενώ επόμενος σταθμός του είναι το Ρέθυμνο.