Θεσσαλονίκη: 15.360 ευρώ δόθηκαν σε συλλόγους από τον αγώνα «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό»

Οι διοργανωτές του 4ου φιλανθρωπικού αγώνα «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό», που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, παρέδωσαν στους συλλόγους «Φίλοι Μέριμνας»και «Αλέξανδρος Συμεωνίδης, Φίλοι Θεαγένειου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου» καθώς και στην εθελοντική οργάνωση «Όλοι Μαζί Μπορούμε», τα 15.360 ευρώ που συγκεντρώθηκαν από τη συμμετοχή των 4.000 δρομέων στον αγώνα.

Σε μία λιτή αλλά έντονα φορτισμένη συναισθηματικά εκδήλωση σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, παρέστη και ο πρεσβευτής του «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» Παναγιώτης Γιαννάκης που βρέθηκε από την αρχή κοντά στο εγχείρημα, στηρίζοντας με κάθε τρόπο την προσπάθεια. «Η Θεσσαλονίκη έχει μεγάλη προοπτική για το αθλητισμό και τον πολιτισμό, εύχομαι την επόμενη χρονιά να πραγματοποιηθεί το αδιαχώρητο στη Νέα Παραλία. Είναι πολύ σημαντικό για τη σωματική αλλά και την πνευματική μας υγεία να αθλούμαστε με οποιοδήποτε τρόπο πόσο μάλλον όταν αυτή μας η άσκηση μετατρέπεται και σε φιλανθρωπία» τόνισε ο προπονητής του Άρη.

Ο εμπνευστής του αγώνα Γιάννης Νικολάου αναφέρθηκε στην πολύ σημαντική στήριξη που είχε το εγχείρημα από το Δήμο Θεσσαλονίκης, αλλά και την Περιφέρεια Μακεδονίας και τόνισε: «Πλέον ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά για το 2018 και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε κινητοποιήσει τόσο μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας να έρθει στον αγώνα, να συμμετάσχει για να προσφέρει σε αυτά τα ιδρύματα που έχουν πραγματική ανάγκη».
Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη διοργάνωση η οποία ορίστηκε να διεξαχθεί στη Νέα Παραλία στις 28-30 Σεπτεμβρίου 2018.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ