Διάλεξη για τη σωστή διατροφή το… φθινόπωρο στην Κεντρική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης

Η Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης διοργανώνει διάλεξη με τη διατροφολόγο Φανή Μπακαλιού, για τη σωστή διατροφή που πρέπει να ακολουθεί κανείς ώστε να υποδεχτεί σωστά προετοιμασμένος τις αλλαγές που φέρνουν το Φθινόπωρο και ο Χειμώνας.
Έναν από τους πιο σημαντικούς στόχους αποτελεί η ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος, για την αποφυγή των ιώσεων του χειμώνα.
Επιπλέον, το φθινόπωρο υπάρχει προσπάθεια βελτίωσης στις διατροφικές συνήθειες, τόσο για την απαλλαγή από τα κιλά των διακοπών, όσο και για την αποφυγή της επιπλέον αύξησης σωματικού βάρους, λόγω της χαμηλής φυσική δραστηριότητας που παρατηρείται το χειμώνα.
Για όλα αυτά τα μικρά και μεγάλα μυστικά θα μιλήσει η διατροφολόγος Φανή Μπακαλιού, η οποία θα οδηγήσει με … διατροφική ασφάλεια από τη ζέστη του καλοκαιριού, στη δροσιά του Φθινοπώρου και στο κρύο του Χειμώνα.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θεσσαλονίκης, Εθνικής Αμύνης 27.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Δεν χρειάζεται προεγγραφή.
Πληροφορίες: Κωνσταντίνος Βόγδανος 231331 8593