Θεσσαλονίκη: Καταδίωξη στα Πεύκα αλλοδαπού που μετέφερε παράνομα μετανάστες

Συνελήφθη έπειτα από καταδίωξη στην περιοχή των Πεύκων στη Θεσσαλονίκη 24χρονος που μετέφερε με το αυτοκίνητό του έξι μετανάστες που είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα από περιοχή του Έβρου και είχαν προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες χθες (05-11-2018) στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, σε περιοχή του Δήμου Βόλβης, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συλληφθείς, ο οποίος δε συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία το όχημα του 24χρονου ακινητοποιήθηκε στην περιοχή των Πεύκων, προκαλώντας μικρής έκτασης φθορές σε υπηρεσιακό όχημα και συνελήφθη ο οδηγός.

Έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά έξι αλλοδαπών που επέβαιναν στο όχημα (2 εκ των οποίων ανήλικοι) οι οποίοι στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα στη χώρα από περιοχή του Έβρου, έχοντας ως τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.