«Θεσσαλονίκη Μαζί»: Δεν συμπράττουμε με την παράταξη Ζέρβα

Ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί» μετά την τοποθέτηση της Μαρίας Αρβανιτίδου στη θέση της εντεταλμένης συμβούλου για τα αδέσποτα.

Η παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί» ξεκαθαρίζει ότι δεν τίθεται κανένα θέμα συμπόρευσης και συνεργασία με την παράταξη του κ. Ζέρβα και τονίζει ότι «αντιπολίτευση θα κάνουμε και θα είναι σκληρή όπου χρειάζεται με προγραμματικές θέσεις και τεκμηρίωση».

«Ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβας αποδέχτηκε το σύνολο των προτάσεων της παράταξής μας «Θεσσαλονίκη Μαζί» για την αντιμετώπιση ενός σημαντικού ζητήματος όπως αυτό των αδέσποτων ζώων. Έχουμε δεσμευτεί απέναντι στους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν να συμβάλλουμε στην επίλυση των προβλημάτων της πόλης και της κοινωνίας.

Η Θεσσαλονίκη δεν θα στερηθεί τη λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα όπως είναι αυτό των αδέσποτων ζώων, επειδή εμείς είμαστε στην αντιπολίτευση και κάποιοι άλλοι στη διοίκηση του Δήμου, εφόσον με τον Δήμαρχο υπάρχει στο συγκεκριμένο θέμα προγραμματική σύγκλιση. Έχουμε την ευκαιρία να λύσουμε ένα πρόβλημα που ταλανίζει την πόλη και αυτή η ευκαιρία δεν θα αφήσουμε να χαθεί για την πόλη» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση η παράταξη της Κατερίνας Νοτοπούλου «επιλέγει τη στάση της δημιουργικής αντιπολίτευσης»τονίζοντας ότι «η πρακτική, στο όνομα της «αντιπολίτευσης» να αφήσουμε άλλη μια τετραετία χωρίς λύσεις το θέμα με τα αδέσποτα ζώα, απέχει από τη δική μας λογική της διαρκούς προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, στον πολίτη, στην πόλη».

«Δεν συμπράττουμε με την παράταξη του κ. Ζέρβα»

«Δεν συμπράττουμε με την παράταξη του κ. Ζέρβα, αλλά δεν θα αρνηθούμε να βοηθήσουμε να λυθούν προβλήματα. Μας χωρίζουν πολλά, κάθε μέρα και περισσότερα όμως ο στρουθοκαμηλισμός, ο δογματισμός και το αλισβερίσι δεν είναι δικό μας χαρακτηριστικό, δεν είναι χαρακτηριστικό της Αριστεράς και των προοδευτικών δυνάμεων. Με αγώνα, πάθος και συνέπεια θα δίνουμε τον αγώνα μας για την πόλη και θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε τέσσερα χρόνια μετά να έχουμε δικαιώσει τις προσδοκίες των συμπολιτών μας. Χωρίς αγκυλώσεις, χωρίς στεγανά, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς ιδεοληψίες, χωρίς προσωπικά συμφέροντα. Εδώ ήρθαμε για να δουλέψουμε για τη Θεσσαλονίκη και αυτό θα κάνουμε» καταλήγει η ανακοίνωση.