Θεσσαλονίκη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία «καθηγητή» ψυχολογίας που διώκεται για απάτη

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από τις αστυνομικές αρχές τα στοιχεία 61χρονου, ο οποίος εμφανίζεται ως ψυχολόγος και σύμφωνα με τη δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του εξαπάτησε αρκετούς πολίτες.

«Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και τα στοιχεία ιστοσελίδας 61χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για απάτη κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση με συνολικό όφελος ή συνολική ζημία άνω των 30.000 ευρώ, για έκθεση κατά συρροή, από την οποία προέκυψε και βαριά βλάβη στην υγεία παθόντος και για παραβίαση ευαίσθητων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατά συρροή.

Πρόκειται για τον Γεώργιο Πασχαλίδη του Δήμου και της Δέσποινας, γεν. 1957 στο Αιγίνιο Πιερίας» αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας ενώ δίνονται και τα στοιχεία της προσωπικής ιστοσελίδας του 61χρονου: www.georgepaschalidis.gr.

Το «βιογραφικό»

«Ο Γιώργος Πασχαλίδης, γεννημένος το 1957 και μεγαλωμένος στο Αιγίνιο της Πιερίας, είναι ερευνητής και συγγραφέας 16 βιβλίων, πολλά εκ των οποίων έχουν μεταφραστεί στα Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ρώσικα και Πολωνικά. Έχει ανακαλύψει το Μοντέλο Tri-Anthropo-Type Paschalidis, σύμφωνα με το οποίο όλοι οι άνθρωποι ανήκουμε σε τρεις μόνο τύπους προσωπικότητας, τους οποίους ονόμασε Α,Β και Γ. Την ανακάλυψή του αυτή την προσφέρει στην επιστημονική κοινότητα με σκοπό ο άνθρωπος να μπορέσει, αφού γνωρίσει τον εαυτό του (αυτογνωσία) και τους άλλους (ετερογνωσία) να συνυπάρχει με τους γύρω του και το περιβάλλον του με αρμονία και απώτερο σκοπό την ευτυχία του. Για την ανωτέρω ανακάλυψή του έχει βραβευτεί και είναι πλέον καθηγητής Ψυχολογίας του Μοντέλου Tri-Anthropo-Type Paschalidis της Ιδιωτικής Ρώσικης Ακαδημίας Νοοσφαιρικής Εκπαίδευσης» αναφέρει ο ίδιος στην ιστοσελίδα του.