Τι λέει τώρα ο κατηγορούμενος για το φόνο της Δώρας Ζέμπερη μέσα από τη φυλακή

Την επίθεση στην 32χρονη εφοριακό Δώρα Ζέμπερη, που δολοφονήθηκε μέσα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών τον Οκτώβριο του 2017 περιέγραψε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό STAR από τη φυλακή ο 58χρονος που κατηγορείται για το φόνο. Σημειώνεται ωστόσο ότι τα όσα λέει αντιμετωπίζονται με σκεπτικισμό από τις αρχές, ενώ «αερολογίες» χαρακτήρισε τα όσα αποκαλύφθηκαν ο συνήγορος της οικογένειας της κοπέλας.

Οπως ισχυρίζεται τώρα, ο ίδιος μόνο τραυμάτισε την 32χρονη και στη συνέχεια την σκότωσαν δύο άλλα άτομα. Είπε ότι «θέλανε να τη φάνε» και για την επίθεση υποστήριξε: «Την τσάντα της την πήρα από εκεί που καθόταν στο μνήμα. Από εμένα έφυγε κανονικά μεγάλη απόσταση. Εκεί της έκοψαν το δρόμο και την εκτέλεσαν».

Τα άτομα που είχε αναφέρει στο υπόμνημα ως «Χάρη» και «Ψηλό» είπε ότι σκότωσαν την Δώρα Ζέμπερη: «Ήθελαν να της κόψω εγώ το δρόμο για να έχω το DNA της πάνω μου. Γι’ αυτό μετά με έστειλαν να πουλήσω το κινητό σε μαγαζί που θα είχε κάμερες. Για να είναι σίγουροι ότι θα έπιαναν εμένα. Οι πελάτες τους ήταν μεγάλου κύρους και μεγάλα ονόματα. Τα ονόματα δεν μου τα είπαν ποτέ». Για το περιεχόμενο της τσάντας της 32χρονης είπε ότι «είχε μέσα στικάκια».

Στη συνέχεια ζήτησε από την οικογένεια του θύματος να τον συγχωρέσει και είπε ότι τα δύο άτομα που του υποσχέθηκαν 30.000 ευρώ για το φόνο του έδωσαν φωτογραφία της κοπέλας στο πρώτο ραντεβού μαζί με μία προκαταβολή 6.000 ευρώ.