Το Balkan Fest 2019 στον Πολυχώρο WE

Έρχεται το Balkan Fest 2019 την Παρασκευή 08 Μαρτίου 2019 στον Πολυχώρο WE για 9η χρονιά. H Μη κυβερνητική οργάνωση Παιδιά εν Δράσει, το περιοδικό Εξώστης και ο Πολυχώρος WE συνδιοργανώνουν και σας προσκαλούν στο 9ο Balkan Fest την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019.

Το Balkan Fest ανανεώνει το ραντεβού του για ένατη συνεχόμενη χρονιά, προσκαλεί καλλιτέχνες από χώρες των Νοτίων Βαλκανίων και οργανώνει μία μοναδική γιορτή εμπνευσμένη από την Βαλκανική κουλτούρα και τον πολιτισμό.

Το Balkan Fest είναι το μοναδικό Φεστιβάλ της πόλης που θέτει στο επίκεντρο την προβολή του πολιτισμού των λαών της Βαλκανικής χερσονήσου, αποσκοπώντας στην ανάδειξη των κοινών τους ριζών και παραδόσεων. Την κρίσιμη αυτή περίοδο για τους λαούς των Νοτίων Βαλκανίων οι τέχνες και ο πολιτισμός έχουν τη δύναμη να φέρουν πιο κοντά τους λαούς, να κατευνάσουν εντάσεις και να προωθήσουν την αλληλεγγύη και την σύμπνοια.

Το πρόγραμμα των συναυλιών μέχρι στιγμής διαμορφώνεται ως εξής:
– Banda Entopica
– Bunta Planedo
– Babo Koro
– Orkestar Celal Mladi Agusevi

Opening Act by BasharaB (dj set)

Παράλληλες δράσεις 
– Παζάρι μεταχειρισμένων ρούχων για ενίσχυση του Δικτύου υποστήριξης αστέγων & μεταναστών στη Θεσσαλονίκη room39 refugee & homeless support

Διοργάνωση
Kids In Action | Exostis – Free Press | ΠολυχώροςWE |

Ημέρες & Ώρες
Παρασκευή 8/03
Ώρα: 20:30
Πολυχώρος WE
Λεωφόρος 3ης Σεπτεμβρίου, Θεσσαλονίκη

Πληροφορίες
Είσοδος: Προπώληση 6 ευρώ| Ταμείο 8 ευρώ

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30