Το φλουρί στην κυβέρνηση…

Δεκάδες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης βρέθηκαν χθες νωρίς το μεσημέρι, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Αριστοτέλους, για την κοπή της πίτας της ΝΕ.

Φυσικά υπήρξε και μπουφές με αναψυκτικά, χυμούς και κρασί, κόκκινο, λευκό και ροζέ, αλλά και παραδοσιακές πίτες και γλυκά που «έφτιαξαν και έφεραν σύντροφοι», όπως μας εξήγησε στέλεχος της ΝΕ.

Το κλίμα ήταν ζεστό, φιλικό και επικοινωνιακό, με τις συζητήσεις να περιστρέφονται και στα κεντρικά πολιτικά θέματα, όπως το «Μακεδονικό» και τις επερχόμενες εκλογές αλλά και στις υποψηφιότητες για την περιφέρεια και τους δήμους. Το κλίμα ζεστάθηκε ακόμα περισσότερο κατά την κοπή της πίτας, την οποία έκοψε ο συντονιστής της ΝΕ Χρήστο Δουίτσης με… «βοηθούς» τον Δημήτρη Ρούτο και Γιάννη Κωττίδη.

Παρόντες και οι βουλευτές του κόμματος από την Α Θεσσαλονίκης, στελέχη της ΚΕ και της ΝΕ, συντονιστές ΟΜ. συνδικαλιστές, αυτοδιοικητικοί και πολλά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, που παρέμειναν στο χώρο μέχρι αργά το μεσημέρι. Το φλουρί έπεσε στην κυβέρνηση και όχι στο κόμμα ή στην ΝΕ ή σε κάποια από τις Οργανώσεις Μελών.

Όλοι βέβαια το χάρηκαν και ευχήθηκαν, το φλουρί και του χρόνου  να πέσει και πάλι στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, διότι μη ξεχνάμε μεσολαβούν και εθνικές εκλογές, τις οποίες όλοι τις βλέπουν για το φθινόπωρο. Το επόμενο «γιορτινό» ραντεβού της ΝΕ, πέρα βέβαια από τις πολιτικές διεργασίες που ποτέ δεν σταματούν, δόθηκε για την 1η Φεβρουαρίου, οπότε θα γίνει ο «ετήσιος χορός» της Οργάνωσης, ο οποίος φέτος θα έχει άλλο, πιο…. groovy χαρακτήρα.