Το ΚΙΝΑΛ αποκτά Περιφερειακά Συμβούλια Επικοινωνίας…

Σε τομές και αλλαγές στον Τομέα Επικοινωνίας προχωράει το ΚΙΝΑΛΠΑΣΟΚ, με τον γραμματέα Επικοινωνίας, Κυριάκο Κυριάκο, οσονούπω να ανακοινώνει συγκεκριμένες αποφάσεις.

Στο ΚΙΝΑΛ κατανοούν πλήρως την χρησιμότητα της επικοινωνίας και δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στο θέμα. Είναι ένα κόμμα χωρίς μεγάλη κομματική βάση αλλά διαθέτει πολλά επιτελικά στελέχη και πολλούς «αξιωματούχους». Και εν τέλει, αυτή η «προίκα» είναι που διατηρεί το ΚΙΝΑΛ στο πολιτικό προσκήνιο. Μπορεί να μη έχει ξεκάθαρο πολιτικό στίγμα και στρατηγική, όπως όλα τα σοσιαλδημοκρατικά κεντρώα κόμματα της Ευρώπης, αλλά μπορεί να επικοινωνήσει, γιατί έχει εξασφαλίσει ή του προσφέρουν την πρόσβαση και γιατί ξέρει πώς να βρει τον τρόπο. Δεν πήγαν χαμένα τόσα χρόνια στο πολιτικό κουρμπέτι.

Πέρα λοιπόν από τις αλλαγές σε πρόσωπα και λειτουργίες, που θα γίνουν κεντρικά στον Τομέα, μαθαίνουμε ότι ο σχεδιασμός περιλαμβάνει και τη συγκρότηση περιφερειακών συμβουλίων επικοινωνίας. Δηλαδή σε κάθε περιφέρεια, όπως στην Κ.Μακεδονία, θα συγκροτηθεί ένα όργανο που θα καταγράφει τις ανάγκες και θα συντονίζει δράσεις και πρωτοβουλίες επικοινωνίας. Μάθαμε επίσης ότι για την Κ. Μακεδονίας και τη Θεσσαλονίκη έχει βρεθεί και ο επικεφαλής του… ΠΣΕ. Να περιμένουμε όμως να δούμε και τις ανακοινώσεις του Κυριάκου…

Φ.Δ.