Το ΚΙΝΑΛ “επενδύει” στο δάνειο του Πολάκη

«Πρέπει να δούμε τι γίνεται με τις ηχογραφήσεις, τι έχει κάνει ο κ. Πολάκης. Ο κ. Πολάκης είναι ταυτισμένος με τον κ. Τσίπρα, είναι το ίδιο και το αυτό», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Αναφερόμενος σε δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών ότι ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται φορέας της Κεντροαριστεράς με τη προσχώρηση των κ.κ. Μωραΐτη και Τόλκα κι άλλων στελεχών προερχόμενων από το Κίνημα Αλλαγής, ο κ. Χρηστίδης εξέφρασε την αντίθεσή του λέγοντας: «Όσο και αν θέλει ο κ. Τσίπρας με υπολείμματα και μεταγραφές της τελευταίας στιγμής να αλλάξει την στρατηγική του εικόνα, δεν μπορεί να το πετύχει, διότι το συνονθύλευμα που πιάνει από ψεκασμένους αντιμνημονιακούς Συριζαίους, μέχρι ανθρώπους που πριν από 15 μέρες έλεγαν ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι κακή και δεν πρέπει να περάσει και το όνομά μας είναι η ψυχή μας, δεν μπορεί να βγάλει την χώρα από την κρίση.

Όποιος θεωρεί ότι οι πολίτες είναι πρόβατα που είναι στο τσεπάκι κάποιου και οι οποίοι θα πηγαίνουν επειδή κάνει μεταγραφές ο κ. Τσίπρας με υπουργιλίκια και δουλίτσες, να ξέρει πως δεν είναι έτσι. Είναι άλλο πράγμα αυτοί που πριν 5-6 χρόνια έκαναν μια επιλογή και την έντυσαν κάπως και άλλο αυτοί που πριν 15 μέρες έλεγαν το Α και τώρα το Β, για λόγους πολιτικής καριέρας. Είναι προφανές ότι υπάρχει πολιτική συναλλαγή».

Σχετικά με την κριτική ότι το Κίνημα Αλλαγής απορρίπτοντας τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να συνεργαστεί με τη ΝΔ, ο Παύλος Χρηστίδης απάντησε: «Εμείς κλείσαμε τον κύκλο της συγκυβέρνησης με την ΝΔ το 2015 με την εντολή του ελληνικού λαού. Και από τότε αυτόνομα και αυτοδύναμα έχουμε διαμορφώσει έναν νέο πόλο».

Σ. Μαλέλης:  η καταδίκη θα είναι αμείλικτη

Επίσης με αιχμές για «πλήρη κάλυψη του Παύλου Πολάκη» από τον πρωθυπουργό σχολίασε ο Σταμάτης Μαλέλης, γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Υπουργικό Συμβούλιο. «Μετά από τη σημερινή ομιλία του κ. Τσίπρα στο Υπουργικό Συμβούλιο δεν μένει καμία αμφιβολία εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ: Με την πλήρη κάλυψη του κ. Τσίπρα οργιάζει και ο κ. Πολάκης. Η λίστα κάθε μέρα μεγαλώνει. Με τους Καμμένο-Κοτζιά, τώρα και τον Πολάκη, αλληλοεκβιάζονται, παρανομούν και… δεν τρέχει τίποτα. Κρατάει άραγε ο ένας τον άλλο; Ότι και αν συμβαίνει ο ελληνικός λαός θα έχει τον τελικό λόγο και η καταδίκη θα είναι αμείλικτη».