Το Ολυμπιακό Μουσείο φωταγωγείται σήμερα στα χρώματα της εκστρατείας κατά του καρκίνου

Στην Πανελλαδική Ενημερωτική Εκστρατεία “I am and I will” (Είμαι και σκοπεύω να), η οποία πραγματοποιείται από το παράρτημα Μακεδονίας-Θράκης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καταπολέμησης του Καρκίνου, συμμετέχει το Ολυμπιακό Μουσείο.
Σήμερα, στις 6.30μ.μ., το Ολυμπιακό Μουσείο πρόκειται να φωταγωγηθεί στα χρώματα της εκστρατείας κατά του καρκίνου, σε μια συμβολική δήλωση ελπίδας για τη ζωή.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, με την κίνηση αυτή, το Ολυμπιακό Μουσείο “δηλώνει δυναμικό παρών στον αγώνα κατά του καρκίνου και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών.  Η εικαστική παρέμβαση στην κύρια όψη του Μουσείου, εμπνευσμένη από τη δράση του, ως ενεργού κυττάρου της κοινωνίας μεταπλάθεται σε εικόνα και φως, που εκπέμπει το μήνυμα για μια ζωή γεμάτη υγεία. Το Ολυμπιακό σύνθημα “Citius, Altius, Fortius” βρίσκει την πρακτική του εφαρμογή για άλλη μια φορά στην πράξη, ανυψώνοντας τη σημασία του Ολυμπισμού ως φιλοσοφία και τρόπο ζωής, αυτή τη φορά ενώνοντάς όλους εμάς στη μάχη κατά του καρκίνου”.