Το τρίπτυχο της στρατηγικής του Κ. Ζέρβα για τη Θεσσαλονίκη

Έτοιμος να ανακοινώσει μία ακόμα ομάδα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού του, δηλώνει ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος όπως μαθαίνουμε προσπαθεί να ενισχύσει την παρουσία του κυρίως προς τον κεντρώο χώρο με στόχο να αντλήσει ψήφους από την κεντροδεξιά και την κεντροαριστερά.

«Έχουμε ανακοινώσει τους πρώτους 27 και έρχονται σύντομα άλλοι δέκα υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Έχουμε ήδη κλείσει την ομάδα των 60 υποψήφιων δημοτικών συμβούλων και σταδιακά πάμε να κλείσουμε και τους υποψήφιους στα διαμερίσματα», δηλώνει στο dailythess στενός συνεργάτης του υποψήφιου δημάρχου, που ξεκαθαρίζει ότι ο αγώνας που θα δώσει ο Κ. Ζέρβας θα είναι πολιτικός και δεν θα εστιάσει σε ζητήματα στείρας αντιπαράθεσης.

Αφήνει δηλαδή να εννοηθεί ότι η παράταξη Ζέρβα θα κινηθεί μετωπικά προς την παράταξη Ταχιάου, την οποία χαρακτηρίζει συντηρητική, και προς την παράταξη Βούγια, στην οποία αποδίδει έλλειμμα σχεδίου και πρότασης για την πόλη.

Για το επόμενο διάστημα ο σχεδιασμός της παράταξης Ζέρβα περιλαμβάνει μία σειρά από εκδηλώσεις στο τρίπτυχο που αφορά: α) το παράλιο μέτωπο και την αξιοποίηση-προστασία του Θερμαϊκού, β) το περιαστικό δάσος και την περιβαλλοντική οχύρωση της πόλης και γ) τον αστικό ιστό με παρεμβάσεις ενίσχυσης σε όλα τα επίπεδα, δίνοντας βάρος και σε ζητήματα επιβίωσης και αντιμετώπισης της κρίσης.   

Φ.Δ.