Το Youtube απέσυρε τις τηλεπωλήσεις Βελόπουλου για κοιραλοιφή κατά του κοροναϊού

Ο Κούλης Βελόπουλος εκτός από πρόεδρος της γνωστής ακραίας «Ελληνικής Λύσης», είναι και δραστήριος τηλεπωλητής. Μάλιστα είχε κατηγορηθεί ότι κάποια στιγμή διέθετε, μέσω τηλεπωλήσεων, και επιστολές του Ιησού. Το πρόσφατο κατόρθωμα του είναι πως πωλούσε κοιραλοιφή που προστατεύει από τον κοροναϊό. Μετά το σάλο που προκλήθηκε το Youtube τον… απέσυρε.

Στο βίντεο του ο Κούλης της ΕΛ.ΛΥ. αναφέρει τα εξής :«Ο κοροναϊός είναι ένα θέμα. Με την Βυζαντινόν, αποτρέπετε κάθε μικρόβια από τα χέρια σας. Είναι φυσικό, φόρμουλα με βότανα μέσα. Μία επάλειψη θα κάνετε το πρωί, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ. Μετά κάνετε 17 χειραψίες. Έχει μέσα ένα κοκτέιλ ουσιών. Ούτε να φοβάσαι τον κορωναϊό. Ούτε τίποτα. Έχει από τα λίγα βότανα που είναι δυσεύρετα. Ούτε κορωναϊό, ούτε να φοβάστε ιώσεις, ούτε να φοβάστε τίποτα».

Όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει η κοιραλοιφή του Κούλη2. Ωστόσο το Youtube δεν επείσθη.  «Αυτό το βίντεο καταργήθηκε επειδή παραβαίνει τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών του YouTube» είναι η διάγνωση του Youtube…

Μάλιστα το θέμα έφτασε και στη Βουλή με το βουλευτή Ιωαννίνων της ΝΔ Γιώργο Αμυρά να ρωτά τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια αν το αρμόδιο Υπουργείο έχει ασχοληθεί με το θέμα αν υπάρχει κάποια επίσημη πιστοποίηση και έγκριση από κάποιον αναγνωρισμένο επιστημονικό φορέα και τι προτίθεται να κάνει το υπουργείο Υγείας για να προστατευθούν οι καταναλωτές από παραπλάνησή τους ώστε να μην έχουμε ένα καινούριο… «νερό του Καματερού».

Να θυμίσουμε τι έλεγε ο Κούλης της ΕΛ.ΛΥ. για τις επιστολές του Ιησού…

 

Φ.Δ.