Τον κίνδυνο ακυβερνησίας στο δήμο επισημαίνει ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μ. Κυριζίδης

Τον κίνδυνο ακυβερνησίας στο δήμο Θεσσαλονίκης μετά την παραίτηση της προέδρου Καλυψώς Γούλα αλλά και των συνεχών αποστάσεων συμβούλων της Πρωτοβουλίας επισημαίνει ο υποψήφιος δήμαρχος με την παράταξη «Θεσσαλονίκη Θετικά, Μάκης Κυριζίδης, ο οποίος σημειώνει επίσης ότι θα στηρίξει την πρόταση του δημάρχου για πρόεδρο τον κ. Σίμο Μπενσασόν, ως ελάχιστη συμβολή για τη συνέχεια της λειτουργίας του δήμου.

Συγκεκριμένα και με αφορμή τις εξελίξεις και τις σημερινές αρχαιρεσίες νέου προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μάκης Κυριζίδης, δήλωσε: «Από τη πρώτη μέρα που ο κόσμος της Θεσσαλονίκης με επέλεξε ως δημοτικό σύμβουλο προσπάθησα να είμαι χρήσιμος ασκώντας επικοδομητικά το ρόλο μου.
Η διοίκηση του Γιάννη ΜΠΟΥΤΑΡΗ απέτυχε. Είχα επισημάνει ότι μετά την απόφαση του δημάρχου να μην είναι ξανά υποψήφιος υπάρχει ο κίνδυνος της ακυβερνησίας στο δήμο.
Η εξέλιξη της παραίτησης της προέδρου αλλά και οι συνεχείς αποστάσεις συμβούλων, αυξάνει τον κίνδυνο αυτό. Είναι σίγουρο ότι η ψηφοφορία για ανάδειξη προέδρου δύναται να γίνει πεδίο ξεκαθαρίσματος των εσωτερικών προβλημάτων της Πρωτοβουλίας. Η πόλη όμως δε φταίει. Ο Δήμος πρέπει να έχει συνέχεια. Τα προβλήματα δεν περιμένουν.
Για όλα αυτά δηλώνω πως θα στηρίξουμε ως “Θεσσαλονίκη Θετικά” μαζί με την κ. Αβραμίδου και τον κ. Ράπτη, την πρόταση του δημάρχου για πρόεδρο τον κ. Σίμο Μπενσασόν, ως ελάχιστη συμβολή για τη συνέχεια της λειτουργίας του δήμου. Τα εσωτερικά προβλήματα της Πρωτοβουλίας δεν πρέπει και δεν αφορούν τη καθημερινότητα της πόλης μας. Ας προσπαθήσουμε όλοι από το ρόλο που κληθήκαμε, να τελειώσει αυτή η καταστροφική θητεία για την πόλη μας με όσο το δυνατόν λιγότερες συνέπειες».