Τους υποψηφίους της παράταξής του παρουσίασε ο Χ. Αηδονόπουλος

Τα ονόματα των πρώτων 57 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης «Συνέργεια #πρώτα η πόλη μας» παρουσίασε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής του συνδυασμού Χάρης Αηδονόπουλος.

«Οι άνθρωποι μας είναι άνθρωποι της δουλειάς και του μόχθου, που ο καθένας τους έχει διαγράψει και διαγράφει τους δικούς του κύκλους στο επάγγελμά του και στην κοινωνία, με όρεξη για δουλειά. Είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, που φιλοδοξούν να φανούν χρήσιμοι στην πόλη μας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αηδονόπουλος.

Στην αίθουσα «Μανώλης Αναγνωστάκης» του δημαρχείου Θεσσαλονίκης ο κ. Αηδονόπουλος αναφέρθηκε στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος Θεσσαλονίκης (περιβάλλον, καθαριότητα, πράσινο, συντήρηση δημόσιων χώρων, οδοποιία, κυκλοφοριακό, θέσεις στάθμευσης, ερήμωση μικρών εμπορικών δρόμων, αναπλάσεις, κοινωνική ευθύνη, κοινωνική πολιτική) και παράλληλα περιέγραψε τους βασικούς προγραμματικούς άξονες της παράταξης οι οποίοι συνοψίζονται ως εξής:
-Περιβάλλον και καθαριότητα
– Κυκλοφοριακό
-Κοινωνική ευθύνη
-Βελτίωση του περιβάλλοντος, του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής
-Ευπαθείς ομάδες
-Κοινωνική πολιτική
-Ενίσχυση της τοπικής αγοράς
-Προώθηση και στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας
-Πολιτισμός

«Αξιοποιώντας την εμπειρία όλων αυτών των χρόνων στην αυτοδιοίκηση χωρίς αλαζονεία και πολιτική υστεροβουλία, η μεγάλη πρόκληση για μένα και τους συνεργάτες μου, είναι να μετατρέψουμε τις αδυναμίες της δομής του “Κλεισθένης” σε πλεονεκτήματα, ως προς τις δυνατότητες που παρέχει στην τοπική κοινωνία να χειριστεί θέματα που την αφορούν, να σχεδιάσει και να υλοποιήσει -με μια λέξη-να αξιοποιήσει τις υποδομές, δίνοντας ανάπτυξη και προοπτική στην πόλη», ανέφερε ο κ. Αηδονόπουλος.