Τραγική κατάληξη στις έρευνες για τη Βρετανίδα τουρίστρια που χάθηκε στη Ροδόπη

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες στη Ροδόπη για τον εντοπισμό 64χρονης Βρετανίδας τουρίστριας η τύχη της οποίας αγνοούνταν από αργά προχθές το απόγευμα. Βρέθηκε διαμελισμένη από άγρια ζώα στην περιοχή μεταξύ Μεσημβρίας και Πετρωτών.

Στις έρευνες συμμετείχαν άντρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της 4ης ΕΜΑΚ ΑΜ-Θ με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου.

Σύμφωνα με την ert.gr, η 64χρονη διέμενε σε πανσιόν στη Μαρώνεια της Ροδόπης και είχε πάει προχτές το πρωί με ταξί στην γειτονική Μεσημβρία, όπου υπάρχει αρχαιολογικός χώρος, και αποφάσισε να γυρίσει με τα πόδια από την παραλιακή διαδρομή μεταξύ Μεσημβρίας – Πετρωτών και Μαρώνειας. Τελευταία φορά την είδαν προχτές το απόγευμα λουόμενοι στην παραλία των Πετρωτών.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την πλευρά της Π/Υ Κομοτηνής κατά την επιστροφή της δέχτηκε επίθεση από ζώα. Ζήτησε βοήθεια καλώντας τηλεφωνικά συγγενείς της στο Λονδίνο (την μητέρα της και τον αδερφό της). Οι συγγενείς ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Κομοτηνής και οι έρευνες ξεκίνησαν στις 11.30 προχθες το βράδυ. Μέχρι τις πέντε χτες το πρωί το τηλέφωνό της λειτουργούσε κανονικά, χωρίς, όμως, εκείνη να απαντά στις κλήσεις.